Emeljük a szintet – kilencedik konferencia nap!


Az MLSZ Edzőképző Központja „Emeljük a szintet” címmel szakmai konferencia sorozatot kezdett, amelynek kilencedik előadásnapja 2016. március 31.-én 10.00 – 16.00-ig Győrben, az ETO Stadionban lesz. A konferencianapon csak gyakorlati bemutatók lesznek.
Regisztráció: 9.00 – 9.55 között!
A rendezvénnyel kapcsolatban fontos tudnivalók:

  • A mostani programot azok számára hirdetjük, akik UEFA edzői végzettséggel rendelkeznek és a konferencián való részvétellel kreditpont gyűjtést és licenckártya megújítást szeretnének.
  • A regisztrálás során a bejelentkezők a megadott e-mail címükre egy visszaigazolást kapnak valamint egy vonatkódot, amit kinyomtatva el kell hozni a regisztrációhoz.
    (A nyomtatásnál előfordulhat, hogy megjelenik egy üzenet, mely szerint kattintson a képek (a vonalkód) letöltéséhez.
  • Aki nem regisztrálja be magát, az nem vehet részt (!) a konferencián, és az esetlegesen befizetett összeget a Szövetség visszautalja a részére.
    Helyszíni regisztrációra nincs lehetőség.

Kreditpont gyűjtésre regisztrálók
A konferencián résztvevő edzőkollégák a kinyomtatott vonalkódjuk leolvasásával (be és kilépéskor) regisztrálják magukat és megkapják a rendezvényhez kapcsolódó 10 kreditpontot.
Regisztrációs díj: 4.000 Ft (bruttó)
Licenckártya megújítás
Azon edzőkollégáknak, akiknek 2015.12.31.-én vagy már korábban lejárt a licenckártyája, azoknak licencmegújítás céljából a rendszerbe be kell lépniük az eredeti licencmegújító díjnál kedvezőbb anyagi feltételekkel, számukra az MLSZ Edzőképző Központja automatikusan meghosszabbítja 2016. december 12.-ig a licenckártyája érvényességét és az illető e-mailben megkapja a kártyáját pdf. formátumban.
A licencmegújítás egyszeri költsége:

  • UEFA B egy éves kártyahosszabbítása díja: bruttó 6.350 Ft.-
  • UEFA A egy éves kártyahosszabbítása díja: bruttó 19.050 Ft.-
  • UEFA Pro egy éves kártyahosszabbítása bruttó 27.940 Ft.-

A pontos regisztrációs, vagy kártyamegújító díjat az MLSZ OTP 11707024-20484068-00000000 bankszámlaszámára kell utalni. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét (ha egyesület fizeti be, akkor is), és a KPEMSZ1601 kódot.
Kérjük, figyeljen a pontos kitöltésre.

Regisztráció itt!