Országos Pályaépítési Program – új Pályázati kör indul Önkormányzatok és Sportegyesületek részére

A Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának keretén belül ismét lehetőség nyílik Önkormányzatoknak és sportegyesületeknek 12x24 méteres műfüves grundpálya és 20x40 méteres műfüves kispálya építésére pályázni oly módon, hogy a beruházások költségeiből az MLSZ vállalja a 70 %-ot TAO forrásból, a pályázónak pedig a maradék 30 %-ot kell előteremtenie.

Egyéb pályatípusokra is lehet pályázni (40x60 méteres műfüves félpálya, 111x72 méteres műfüves nagypálya, 111x72 méteres élőfüves nagypálya), azonban ebben az esetben az önkormányzatnak, vagy egyesületnek kell közvetítenie azt a céget, aki a szükséges TAO forrást az MLSZ rendelkezésére tudja bocsátani és a pályázónak vállalnia kell a 30% önrész megfizetését is. Az MLSZ ebben az esetben vállalja a teljes beruházás lebonyolítását, valamint a TAO forrással történő elszámolást.

A pályázat benyújtásához előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációt a pályázónak kell kezdeményeznie a www.mlsz.hu weboldalon található „Pályázni kívánok” gomb megnyomásával, ezt követően megjelenik egy regisztrációs felület. A regisztrációt a megyei igazgatónak kell jóváhagynia, ezt követően a pályázó e-mailben kap értesítést a belépéshez szükséges adatokról (program elérhetősége, felhasználónév, jelszó, felhasználói dokumentum). Amennyiben korábbi pályázatnál már előregisztrált, akkor kérjük lépjen be felhasználónevével.

A pályázatok benyújtási határideje: 2016. április 11.
A pályázatokról az MLSZ Megyei Társadalmi Elnökség javaslatára az MLSZ Elnöksége dönt 2016. május 30-ig. A pályák felépítésére a tervek szerint 2017-ben kerül sor.